• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

Læder nøgleringe med logo

En læder nøglering med logo er en lækker og personlig accessories, der vil blive brugt dagligt, og hos os kan du vælge mellem mere 100 forskellige symboler, mens vi også kan specialdesigne netop dit logo på en nøglering. På den måde kan du få et helt unikt logo - eksempelvis din virksomheds logo. Har du svært ved at holde styr på nøglerne, kan et af vores standardsymboler også være vejen frem - du kan vælge et symbol med en bil til bilnøglen, hus til husnøglen og så videre. På den måde kan du få styr på dine nøgler.

Læder nøgleringe med eget logo

En læder nøglering med logo i læder er samtidig oplagt til virksomheder, hvor der skal være styr på nøglerne. Arbejder du eksempelvis som ejendomsmægler, er det oplagt at vælge en af vores symboler med huse til nøgleringen - som netop et symbol på erhvervet - mens du også kan vælge at få specialdesignet dit logo.

Dyk ned i vores udvalg af nøgleringe her på siden, og se også vores mange valgmuligheder af symboler og logoer.

 

Design din egen lædernøglering - og vælg det perfekte logo

Vi tilbyder at lave en helt unik nøglering med netop din virksomheds logo. Det er den oplagte gave til medarbejderen, da du kan være sikker på, at gaven bliver taget i brug - og at den vil blive vel modtaget på grund af dens praktiske funktion såvel som lækre kvalitet og design.

Hvis du gerne vil have en moderne og samtidig rigtig lækker nøglering, er du landet det rette sted. Til virksomheder og firmaer er dette det oplagte valg, da du med vores nøgleringe eksempelvis kan vælge at få tryk på begge sider. På den måde kan den ansattes navn og det valgte logo være på den ene side, mens man på den anden side kan få trykt et telefonnummer.

 

En nøglering med logo - den perfekte firmagave

Det kan være svært at opfinde den dybe tallerken, når man skal give en gave til samarbejdspartnere, medarbejdere eller potentielle kunder. Ofte ender det med, at man giver en flaske vin, hvilket efterhånden er ved at være en gammel traver.

Hvis du gerne vil give en gave, som modtageren vil sætte pris på, og som vil minde modtageren om dig og dit firma, så kan du vælge en af vores flotte nøgleringe. Så sørger vi for at trykke dit logo elegant i læderet. Resultatet bliver en helt unik og lækker gave, som nok skal blive husket.

Lyder det som noget for dig, så kontakt os allerede i dag - så finder vi løsningen og det bedst mulige design i samarbejde.

 

Skræddersyede B2B lædernøgleringe

Vi skræddersyer en løsning til dig, så du kan få den perfekte firmagave i form af en lædernøglering med logo. På den måde kan du give en personlige firmagave til kunder, medarbejdere og samarbejdspartnere, som ikke går i glemmebogen.

Vores nøgleringe i italiensk kernelæder kan præges med både firmalogo, ord, navne eller vores store udvalg af symboler og logoer - dermed er det den oplagte firmagave til alt fra kunder til ansatte, mens de også kan bruges som et eksklusivt visitkort.

Du kan vælge mellem tre forskellige modeller i forskellige størrelser samt hele 9 forskellige farver.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere