• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

'Willy' nøgleringe - Natur

Mulighed for tryk
200DKK
Nøglering og nitte
Messing
Gl. messing
Sølv
Trykfarve
Neutralt tryk
Messingfolie tryk
Sølvfolie tryk
Ønskes personligt tryk?
Antal

2-4 hverdages levering.

Næste afsendelse om:
Beskrivelse

Læder nøgleringen 'Willy' er toppen af poppen - Luxus ud over alle grænser og i flot naturfarvet kernelæder med mulighed for tryk på forsiden og for- & bagside og vælg blandt 3 forskellige tryk neutral, messing eller sølv folietryk fra Muuht Of Copenhagen. Dette er en vores mest solgte nøgleringe.

Vores 'Willy' læder nøglering er 100% håndlavet og vi elsker at kæle for detaljen. 'Willy' er nøgleringen som samles over et "loop" så det er en rigtig klassisker og er derfor af højeste og bedste kvalitet og af italiensk læder. 

Den er elegant, flot og praktisk, og så fylder den kun 12 cm. total. Dette betyder at 'Willy' læder nøgleringen sagtens kan være i den lomme, taske, og så ligger den godt i hånden. 

Du har mulighed for frit at designe din lædernøglering med b.la. at vælge læderfarve, farven på nøgleringen, og selvfølgelig hvad der skal stå på den - hvis det er noget du ønsker.
Det er yderst populært at få skrevet "Far", "Mormor", "Hjem" og derefter vælge blandt et af vores mange fine symboler. 

Du kan vælge mellem tryk af alle skandinaviske bogstaverne, tallene 0 til 9, alle specialtegn som € % & / ( ) = - ? , . ! " og derudover en masse flotte symboler.

Har du spørgsmål til vores nøgleringe så er du altid velkommen til at ringe på 42484745 eller på mail hej@muuht.dk
---- 

Denne klassiske nøglering er opkaldt efter skuespiller Willy Rathnov. Willy tog i 1958 efter aftjening af sin militærtjeneste et job som frivillig soldat i FNs fredsbevarende styrke i Gaza mellem Israel og Egypten med henblik på at tjene penge til at læse til skuespiller. Han blev uddannet ved Det Kgl. Teaters elevskole 1962 hvor han i elevtiden debuterede på teatret. Willy nåede at være med i hele 27 film, hvor jeg husker ham bedst som "Sam" i "Præriens skrappe drenge" fra 1970.
Willy Rathnov blev født 13. maj 1937, og døde 29. august 1999, 62 år gammel.

Relateret produkter

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere