• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

Læder nøglering med tryk til navne og symboler

Hos Muuht finder du et bredt udvalg af kvalitets læder nøgleringe, som du let kan tilpasse og justere, så de passer til dig og din smag. Alle vores læder nøgleringe er håndlavet, og tilpasset til lige præcist dit ønske og behov.

Bemærk at 'Sigrid' er lux-udgaven med farvet, vokset og poleret kanter, samt et lag læderfedt. 'Willy' er af samme matrialer, men ikke den samme finish.

 

Fordele ved Læder Nøgleringe fra Muuht

Vi tilbyder et stort udvalg af bogstaver og symboler til tryk af navn på vores læder nøgleringe. Her er nogle af fordelen ved at bestille nøgleringe hos os:

• Vælg mellem store og små bogstaver
• Vælg mellem 50 symboler
• Vælg sølv, messing eller gammel messing i metallet
• Vælg klassisk tryk, messing eller sølv tryk.

 

Flotte læder nøgleringe i stort udvalg

Her på siden finder du flere forskellige typer af læder nøgleringe - både fra de helt små og diskrete til de lidt større. Du kan ligeledes vælge mellem en række forskellige farver - vi går nemlig op i, at du altid kan finde lige præcis det design, der tiltaler dig. Ønsker du at sætte et personligt præg på din læder nøglering, har du hos Muuht Of Copenhagen mulighed for at vælge mellem et stort udvalg af forskellige symboler.

Når du køber nøgleringe hos os, kan du være sikker på, at kvaliteten er i top. Vores design er udformet i italiensk kernelæder, og så er de håndlavede i Danmark. Tag et kig rundt her på siden, og dyk ned i vores store univers af lækre lædernøgleringe.

 

Nøglering med tryk, symbol, tekst eller navn? Du finder det her hos os

Hos os får du et hav af valgmuligheder. Du har mulighed for at bestille en bred vifte af forskellige designs, og du kan således også vælge mellem lædernøgleringe med symbol, nøgleringe med tryk, nøgleringe med logo, lædernøglering med navn, nøglering med tekst og en række lædernøgleringe med personlige og unikke designs.

På den måde kan du sammensætte en personlig nøglering, så du er sikker på, at ingen har præcis den samme som dig.

Når du bestiller en nøglering i læder her på siden, kan du vælge mellem tre forskellige designs. Men ikke nok med det - for herudover har du også selv mulighed for at vælge mellem forskellige tryk. Er du mere til det enkle look, kan du også vælge “uden tryk” - så får du blot en simpel og lækker nøglering i læder af højeste kvalitet.

Du kan herudover selv vælge, om du blot vil have tryk på den ene side, eller om du vil have tryk på begge sider. Det er helt op til dig. På den måde får du let lige præcis den stil, det udtryk og det design, du bedst kan lide.

 

Vælg mellem mere end 50 forskellige symboler

Vidste du, at du hos os kan vælge mellem mere end 50 forskellige symboler?

Et af vores mest populære symboler er et hjerte, men det er kun fantasien, der sætter grænser.

Ved du ikke, hvad du skal give din far i gave? Tænk på, hvor blød han ville blive i knæene, hvis han fik en personlig nøglering med “Far ❤” præget?

Drømmer du om en nøglering med et symbol som vi ikke tilbyder? Så kontakt os gerne - i de fleste tilfælde imødekommer vi gerne ønsker fra vores kunder. Det synes vi nemlig er god service. Er du utilfreds med noget, er vi også altid klar til at hjælpe dig.

 

God kvalitet behøver ikke at koste en formue

Her hos Muuht Of Copenhagen mener vi ikke, at god kvalitet behøver at koste en formue, hvilket også afspejler sig i priserne på de forskellige lædernøgleringe.

Alle vores nøgleringe er lavet af kvalitetssikret italiensk kernelæder. Det betyder, at produkterne har en helt unik og stærk kvalitet, så du kan have gavn af din nøglering mange år frem. Samtidig er priserne dog i en ende, hvor langt de fleste kan være med - så har du brug for fornyelse, kan du altid tilføje en ny nøglering til samlingen.

Vi går op i god kvalitet hele vejen, og derfor er alle vores nøgleringe også produceret og håndlavet i Danmark.

 

Bestil en personlig lædernøglering hos Muuht Of Copenhagen

Hos os kan du nemt bestille en personlig nøglering i læder. Vi har et stort udvalg, og du bestemmer selv, hvad der skal stå på netop din nøglering - om det skal være “Mors dyt”, dit navn eller noget helt tredje!

Når du klikker dig ind på et produkt, har du en bredde hvorpå du kan skrive din ønskede tekst. Når du begynder at skrive vil der muligvis begynde at "forsvinde" bogstaver, tal, tegn og symboler - de er ikke mulige at vælge da din tekst så vil blive for bred til det ønskede produkt.

Vores personlige nøgleringe er den perfekte gave til en, du holder af - uanset om det er til ven eller veninde, far eller mor - eller til dig selv for den sags skyld.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere