• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

GENERELT

Når du handler på Muuht.dk, handler du med 'Muuht Of Copehangen' og du accepterer samtidigt vores betingelser, som du kan læse herunder.

 

FRAGT

Fragt koster fra 29,00,- med enten GLS pakkeshop, eller GLS med omdeling og der er fri fragt på ordre over 299,-.

Vælger du fragt med omdeling så skal du være OBS på at være hjemme ellers ryger pakken i pakkeboksen, og der skal du selv afhente.

 

RETURNERING AF VARER

Når du handler på Muuht Of Copenhagen har du altid 14 dages fuld fortrydelsesret jf. dansk lovgivning. Bemærk dog, at varen skal returneres i samme stand, som du modtog den. Bemærk yderligere, at du selv skal afholde udgift til returfragt. Hvis du returnerer dele af en ordre, der udløste fri fragt, og totalbeløbet derefter når under grænsen for fri fragt, vil fragten blive fratrukket den/de returnerede varers beløb. Vi kan først tilbageføre dine penge, når vi har modtaget varen og konstanteret, at den er i ordentlig stand.

Når du returnerer varen, skal det sendes til

Muuht Of Copenhagen
Vibevej 20

4040 Jyllinge
Danmark

Med varen skal du vedlægge en seddel om, hvorvidt du ønsker pengene retur eller bytte til en anden vare. Du bedes samtidigt vedlægge dit ordrenummer og gerne et telefonnummer eller en email, som vi kan kontakte dig på i tvivlstilfælde.

 

LEVERING

Medmindre andet er angivet på den enkelte vare, er der leveringstiden: 2-4 hverdage, dette betyder at varen bliver afstedt inden for denne periode.

Dette skyldes at alle vores leverancer bliver håndlavet, når bestillingerne kommer ind. 

BEMÆRK: Specialfremstillet varer har ingen fortrydelsesret, da de er leveret efter kundens specifikke ønsker. 

Muuht Of Copenhagen kan ikke garantere at pakkerne kommer frem til den ovenstående tid, men både GLS er lynhurtige til alle deres leveringer.

 

BETALING

Betaling kan foretages med et Dankort, Visa/Dankort, Visakort, Mastercard, Maestro, Visa Elektron og American Express. Betalingen foregår over en krypteret server via 3.parts betalingsgateway og er lige så sikkert som at benytte dit kreditkort i supermarkedet. Alle priser er angivet i danske kroner (DKK) og inklusiv 25% moms.

Vi hæver først pengene fra dit betalingskort når ordren er afsendt. 

 

REKLAMATION & TRANSPORTSKADER

I følge dansk lovgivning om reklamtion af vare(r) er der 2 år (24 måneder) på produkter købt på Muuht Of Copenhagen.dk

Reklamation eventuelle fejl eller mangler ved levering fra Muuht Of Copenhagen , skal påberåbes i rimelig tid efter, at du har opdaget fejlen. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Hvis du opdager en fejl, skal du hurtigt rette henvendelse til Muuht Of Copenhagen .

Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Vi afholder de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen.

Hvis der er synlige skader på pakken, skal du nægte at tage imod pakken. Pakker med transportskade som er blevet kvitteret modtages ikke retur, og der vil ikke kunne søges om ersatning hos GLS.

 

FORTRYDELSESRET

Du har som forbruger 14 dage til at meddele Muuht Of Copenhagen at du ønsker at fortryde dit køb, og herefter 14 dage til at sende den retur.

Der er mulighed for at fortryde et køb selvom varen er brugt. En vare er kun brugt, hvis den bruges ud over hvad der ville være muligt at afprøve i en fysisk butik.

Hvis varen er brugt vil der blive lavet en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforingelse vil blive fratrukket købsprisen.

OBS: Specialfremstillet varer har ingen fortrydelsesret, da de er leveret efter kundens specifikke ønsker.

Bemærk at Muuht Of Copenhagen har fået nye symboler pr. 20.8.2020 - Dette betyder at alle tryk nu kan laves med store og små bogstaver - Trykket vil være en smule mindre end før denne dato.

 

GRATIS AFHENTNING

Det er er muligt at hente dine vare(r) hos Muuht Of Copenhagen. Se mere info om dette under leveringsbetingelserne når du bestiller din ordre.

 

KVALITET

Alle produkter der sælges er af højeste kvalitet, og vi går ikke på komprimis med dette. 
Vi er stolte over vores produkter og ønsker kun at vores kunder har en god oplevelse med Muuht Of Copenhagen .

 

VÆRNETING OG LOVVALG

Enhver tvist mellem køber og Muuht Of Copenhagen - herunder fortolkning af Muuht Of Copenhagens handelsvilkår - afgøres af Sø- og Handelsretten i København i henhold til dansk lovgivning med dansk som gyldigt sprog.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere