• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

'Dirch' kortholder - Sort

Mulighed for tryk
500DKK
Trådfarve
Brun
Natur
Sort
Grøn
Lilla
Ønskes personligt tryk?
Antal

2-4 hverdages levering.

Næste afsendelse om:
Beskrivelse

'Dirch' kortholder i læder har tre lommer som til sammen kan rumme op til 6 kort inkl. evt. sedler i midten af kortholderen. Denne elegante kortholder har et kompakt design, men lad dig ikke narre, for den kan indeholde alt det du ønsker i én kortholder.

Du har mulighed for at få personligt tryk på din kortholder, hvilket gør at den bliver endnu mere personlig end noget du kunne tænke dig. Ønsker du at give den i gave, så lover vi at modtageren vil få et hjerte smeltet over gaven.

Alle kanter er farvet, vokset, og givet læderfedt. Alt dette gør at din kortholder kan holde i rigtig mange år og danne hinde mod alm. slid.

Nok en de flotteste og mest stærke kortholdere på markedet, og så fungere den så smart at du ikke engang behøver at tage dit betallingskort frem, hvis du har kontaktløs betaling på dit betalingskort - Det er så meget en sand fornøjelse.

Størrelse:
Bredde: 10,5 cm.
Højde: 7,0 cm.
Tykkelse: ~0,5 cm.
---- 

Denne smukke kortholder er opkaldt efter danmarks folkekære skuespiller Dirch Hartvig Passer. Dirch var med i godt 100 filmroller på bare 30 år, og var en af vores mest produktive filmskuespillere. Trods sine ofte meget højlydte roller var Dirch en genert mand, der ikke brød sig om opmærksomhed.
Dirch Hartvig Passer blev født 18. maj 1926, og døde 3. september 1980 blot 54 år gammel.

Relateret produkter

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere