• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

Kortholder i læder

Alle vores kortholdere i læder er håndlavet, og vi sætter en ære i at udvilke og bygge din kortholder i læder. Du kan vælge blandt flere forskellige farver af læder, og du kan også selv vælge om du ønsker et personligt tryk på. 
Der er typisk plad til mellem 4-8 kreditkort i vores kreditkortholdere, men dette kan du læse meget mere om på de enkelte produkter.

Vores kortholdere i læder er alle unikke kortholdere i læder, for du vil aldrig få to helt ens stykker læder da læder er et organisk matriale. 

Vi har flere kortholdere i flot og elegant design, alle vores kortholdere er lavet 100% i hånden, lige fra udvælgelsen af det enkelte stykker læder, sting, voksning af kanten og til sidst give dem læderfedt.

Den perfekte kortholder findes, og du skal ikke lede længe inden du med glæde kan se at vi kan lave en præcis efter dine ønsker.

De fleste af vores produkter og kortholdere kan du få lavet personligt tryk, og på den måde laver du en flot og meget unik kortholder.

Det er yderst populært at få skrevet "FAR", "DOLLAR", 'FARS GRYN' og derefter vælge blandt et af vores mange fine symboler. 

Alle tryk trykkes/præges med BLOKBOGSTAVER.

Har du spørgsmål til vores nøgleringe så er du altid velkommen til at ringe på 42484745 eller på mail hej@muuht.dk

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere