• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

Hos Muuhht Of Copenhagen sælger vi håndlavet læder nøgleringe, kortholdere, punge, bælter og MEGET mere - ALT udført i hånden og med respekt for et flot design i læder. Hver eneste produkt laver vi i hånden, så vores kunder er garanteret et læderprodukt, der bliver lige præcis, som de ønsker det. Vi vægter det højt, at vores kunder har stor indflydelse på, hvordan deres produkter bliver, hvorfor alle vores læderprodukter findes i flere farver og mange af dem har også mulighed for at få personligt tryk på.

Virksomheden holder til i Vanløse, men alle vores produkter bliver udviklet og håndlavet på vores værksted i Rødovre, hvorfra vi laver og sender vores ordrer. Det desværre ikke muligt at bestille eller afhente ordrer fra vores værksted pt. – men vi sender dem glædeligt hjem til dig!

 

Vores målsætning

Vores målsætning er, at Muuht Of Copenhagen bliver danskernes førende leverandør af nøgleringe og andre læder accessories i højeste kvalitet. Derudover er det vigtigt for os, at hver enkelt kunde er tilfreds med deres køb hos os, og at deres køb holder mange år frem.

Dette sørger vi for via god kommunikation med vores kunder og ved at give dem mulighed for at designes deres egne læderprodukter. Den gode holdbarhed i vores nøgleringe, keyhangers og nøglesnore opretholder vi ved udelukkende at samarbejde med landets bedste leverandører af læder, som går lige så lidt på kompromis med kvalitet, som vi gør.

 

Historien bag Muuht Of Copenhagen

Muuht Of Copenhagen ejes af Kenneth, som har været selvstændig i mange år. Det er en passion for Kenneth at drive forretning og at kunne tilbyde unikke produkter til hver enkelt af sine kunder. Tidligere har han drevet virksomheden ByPopp, hvor han solgte unikke plakater og wallstickers til danskere landet over. Efter han solgte ByPopp i november 2016, har han lagt alt sit fokus på nogle andre virksomheder.

 

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere