• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

'Vera' kortholder - Cognac

Mulighed for tryk

Denne flotte kortholder er opkaldt efter skuespilleren Vera Stricker-Nielsen. Vera var ikke med i mange film grundet hendes alt for tidlige død, men hun har altid gjort stort indtryk på mig og jeg blev rigtig "forelsket" i hende da hun medvirkede i Soldaterkammerater. Vera optrådte i Helsingør Revyen og hun medvirkede i produktioner på radio og TV Vera Stricker-Nielsen blev født 4. juli 1935, og døde 10. september 1960 blot 25 år gammel.

550DKK
Trådfarve
Brun
Natur
Sort
Grøn
Lilla
Ønskes personligt tryk?
Antal

2-4 hverdages levering.

Næste afsendelse om:
Beskrivelse

Kortholderen 'Vera' i cognac farvet læder har 2 lommer som til sammen kan rumme op til 6 kort. Super elegant og smart foldekortholder der har et kompakt design, men lad dig ikke narre, for den kan indeholde alt det du ønsker i én kortholder.

Nok en de flotteste og mest stærke kortholdere på markedet, og så fungere den så smart at du ikke engang behøver at tage dit betallingskort frem, hvis du har kontaktløs betaling på dit betalingskort - Det er så meget en sand fornøjelse.

Du har mulighed for at få personligt tryk på din kortholder, hvilket gør at den bliver endnu mere personlig end noget du kunne tænke dig. Ønsker du at give den i gave, så lover vi at modtageren vil få et hjerte smeltet over gaven. Dit personlige tryk bliver kommer på forsiden, og gør at den altid kan ses, selv når kortholderen er lukket.

Alle kanter er farvet, vokset, og givet læderfedt. Alt dette gør at din kortholder kan holde i rigtig mange år og danne hinde mod alm. slid.

Størrelse - foldet:
Bredde: 10,1 cm.
Højde: 7,4 cm.
Tykkelse: ~0,6 cm.

Størrelse - foldet ud:
Bredde: 10,1 cm.
Højde: 14,7 cm.
Tykkelse: ~0,3 cm.
---- 

Relateret produkter

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere