• 42484745
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.
'Sigrid' nøgleringe - Cognac
'Sigrid' nøgleringe - Cognac
'Sigrid' nøgleringe - Cognac
'Sigrid' nøgleringe - Cognac
'Sigrid' nøgleringe - Cognac
Folietryk - Messing el. sølv
265DKK
Trykfarve, nøglering og nitte
Messing
Sølv
Ønskes personligt tryk?
Antal

2-4 hverdages levering.

Næste afsendelse om:
Beskrivelse

Læder nøgleringen 'Sigrid' er toppen af poppen - Luxus ud over alle grænser og i flot cognac farvet kernelæder med mulighed for tryk på forsiden i enten messing eller sølv folietryk fra Muuht Of Copenhagen. Dette er en vores mest solgte nøgleringe.

Vores 'Sigrid' læder nøglering er 100% håndlavet og vi elsker at kæle for detaljen. 'Sigrid' er nøgleringen som får farvet, vokset og poleret kanter, og er derfor af højeste og bedste kvalitet og af italiensk læder.

Læder nøgleringen er en læderstrop bukke om en nøglering sammensat med en nitte. Læderstropperne er ikke limet sammen.  

Den er elegant, flot og praktisk, og så fylder den kun 13 cm. total. Dette betyder at 'Sigrid' læder nøgleringen sagtens kan være i den lomme, taske, og så ligger den godt i hånden. 

Du har mulighed for frit at designe din lædernøglering med b.la. at vælge læderfarve, farven på nøgleringen, og selvfølgelig hvad der skal stå på den - hvis det er noget du ønsker.
Det er yderst populært at få skrevet "FAR", "MORMOR", "HJEM" og derefter vælge blandt et af vores mange fine symboler. 

Du kan vælge mellem tryk af alle skandinaviske bogstaverne, tallene 0 til 9, alle specialtegn som € % & / ( ) = - ? , . ! " og derudover en masse flotte symboler.

Alle tryk trykkes/præges med BLOKBOGSTAVER.

Har du spørgsmål til vores nøgleringe så er du altid velkommen til at ringe på 42484745 eller på mail hej@muuht.dk
---- 

Denne lux nøglering er opkaldt efter skuespiller Sigrid Horne-Rasmussen. Sigrid blev uddannet fra Det kongelige Teaters elevskole og medvirket i 68 film. Privat dannede hun par med Dirch Passer i 9 år og de fik datteren Dorte. Personligt elsker jeg Sigrid i rollen som 'Fru Schwanenkopf' i 'Soldaterkammerater' filmene. Sigrid Horne-Rasmussen blev født 22. september 1915, og døde 24. april 1982 blot 66 år gammel.

Relateret produkter

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere