• 60664601
  • Gratis fragt v. 299 kr.
  • Fragt kun 29 kr.

Læderremme

Læderremme i flere forskellige bredder og +100 cm. lang. Vores italienske kernelæder er af bedste kvalitet og du finder ikke noget bedre og stærkere på marked. Vores læderremme har en tykkelse på 2.0-2.2 mm og er perfekt til de flest DIY-projekter.
Du alle vores læderremme nedenfor og de findes i mange flotte farver.

Finder du ikke den ønskede bredde og længde så er du ALTID velkommen til at kontakte os på hej@muuht.dk

Læderremme til DIY-projekter

Læderremme er der stor efterspørgelse på og vi leverer noget af Danmarks mest lækre læderprodukter. Alt vores læder kommer fra vores producent i Italien og vi udvælger kun det bedste til vores produkter.
Alle vores læderremme bliver håndskåretskåret og du har mulighed for at vælge om du ønsker at få rundet hjørnerne på dine læderremme - dette tager vi selvfølgelig ikke ekstra for og det giver dem en flot finish.

Læderremme kan bruges til mange sjove og flotte ting, vi kan anbefale at du laver din egen hylde med flotte læderremme som du hænger hylden op med. Vi har også set kunder lave deres egen læderkurv til aviser og blade, det altid et sjovt projekt og det kan evt. laves sammen med dine børn.
Det er også blevet meget in at bruge læderremme om til greb i både køkken og bad, det kan bryde de nogle gange kedelige og hvide skabe, men sætter også et personlig tusch på det hjem. Husk det er kun fantasien der sætter grænser :o)

 

BEMÆRK, Vi påsætter ikke logo på vores læderremme

Som vi vigtig ting sætter vi ikke logoer på vores læderremme i denne kategori, dette gør vi ikke da læderremme ikke er et færdigt produkt og du skal selvfølgelig have mulighed for at arbejde med det uden at det sætter nogle former for grænser på dit evt. DIY-projekt. Ønskes der logo på vores læderremme så skriv det gerne i vores kommentarfelt ved "check-ud" når du laver bestillingen.

 

Kontakt Muuht Of Copenhagen

Har vi ikke den ønskede bredde eller længde så er du altid velkommen til at kontakte kundeservice 25702525
Vi besvarer selvfølgelig på ALLE spørgsmål som omhandler produkter på vores webshop så du skal ikke holde dig tilbage - ingen spørgsmål er dumme spørgsmål.

Hos Muuht Of Copenhagen sørger vi altid for hurtig og billig levering, og vi sørger for at pakke din ordre ned på en pæn måde.

Denne hjemmeside bruger cookies for at sikre, at du får den bedste oplevelse.Læs mere